• +31 (0)418 72 93 46
  • info@stoof-facility.nl
  • Nieuweweg 7, 5328 JE Rossum

Over ons

decor

Wij zijn u graag van dienst!

De beslissing om het facilitair management uit te besteden aan een specialist komt vaak voort uit de wens om meer focus te hebben op de eigen core business en de kwaliteiten van een organisatie.

De combinatie van mijn organisatietalent, gastvrijheid, passie voor facility en enthousiasme hebben geleid tot “Stoof Facility“.

Ik ben transparant, gastvrij en denk graag met de klant mee en zie altijd mogelijkheden om service tot een top niveau te brengen.

Samen met mijn team sta ik voor je klaar!

Martijn Stoof

Onze Visie

Onze Visie

Wij willen de beste partner zijn voor opdrachtgevers en professionals op het gebied van facilitair management, inkoop, advies- en projectmanagement. Wij streven hierbij naar een optimale, duurzame samenwerking met zowel klanten als leveranciers.

Onze Aanpak

Onze Aanpak

Wij nemen graag de tijd voor onze klanten, en bekijken samen wat de aanpak gaat worden. Uiteraard staat de koffie klaar! (Speciale wensen zoals een worstenbroodje of bossche bol bij de koffie is ook mogelijk, geef dit wel vooraf aan).

Onze Doelen

Onze Doelen

Ons doel is vrij simpel, wij willen dat u tevreden bent!

Stoof FacilityWaarom kiezen voor

Waarom kiezen voor Stoof Facility

De specialist in facilitaire dienstverlening

In ons team werken allemaal mensen met passie voor gastvrijheid, facilitaire dienstverlening en stellen hoge eisen aan kwaliteit.

Wij verplaatsen ons in de klant en denken graag in oplossingen

Elke gast is anders. Elke gast heeft andere doelen, behoeften, wensen en verwachtingen. Er is dus geen standaard oplossing waarbij je voor iedereen een gastvrijheidsbeleving creëert. Daarom spreken we over “behandel een ander zoals de ander behandeld wilt worden” in plaats van “behandel een ander zoals je zelf behandeld wilt worden”. Gastvrijheid is de kunst van het kennen van je gast en zijn/haar wensen, behoeften en verwachtingen.

Efficient, simpel en duurzaam werken

Onze aanpak is efficient en we houden het graag simpel.
decor

Stoof Facility Team

Door gastvrij te zijn, lever je een bijdrage aan het werkplezier van je collega
Martijn Stoof

Martijn Stoof

Facility manager
Samen met mijn team sta ik voor je klaar!
Vacature

Vacature

Vacature
× Hoe kan ik je helpen?